MEER DAN EEN SPELERVOLGSYSTEEM

EÉN HULPMIDDEL VOOR DE ONTWIKKELING VAN SPELERS EN DE ORGANISATIE VAN TEAMS.

Ambassadors van Talento

Juan Viedma

Juan José Viedma Schenkhuizen is een Nederlands-Spaanse ex-voetbalspeler die als verdediger speelde. In de jeugd speelde hij voor ADO’20, Telstar en Ajax. Viedma debuteerde met N.E.C. en vanaf 1996 speelde hij twee seizoenen bij SD Compostela. In het seizoen 2001/02 keerde hij terug naar Nederland met RBC Roosendaal. Hij beëindigde zijn professionele carrière bij FC Omniworld in 2007.

Gerald Vanenburg

Vanenburg, ook “Geraldinho”, begon zijn professionele voetbalcarrière bij de Utrechtse club Sterrenwijk. Hij speelde ook voor Elinkwijk voordat hij halverwege 1979 naar Ajax vertrok. Na in het seizoen 1979/1980 te hebben gespeeld in de jeugd van Ajax, werd Vanenburg een op contractbasis gebaseerde speler bij de selectie van Ajax.

Mark de Vries

Mark de Vries is een Nederlandse voormalig profvoetballer die speelde voor HRC, WGW en Hollandia. De Vries startte zijn professionele carrière bij FC Volendam. Na te hebben gespeeld voor Chamois Niortais keerde hij terug naar Dordrecht’90, waar hij regelmatig scoorde. Dit leverde hem een ​​transfer op naar Heart of Midlothian. De Vries beëindigde zijn carrière in augustus 2008 bij SC Cambuur.

Sonny Silooy

Sonny Silooy is een voormalig Nederlands voetballer en huidige voetbaltrainer. Hij won zeven nationale titels met Ajax, vier nationale trofeeën, drie supercups, de Europa Cup II, de UEFA Cup, de UEFA Super Cup en de World Cup. In 2000 ging Silooy met pensioen van het profvoetbal.

 

Aantal actieve voetbalorganisaties

Aantal gebruikers dat werkt met het Spelervolgsysteem

Aantal landen waarin het het Spelervolgsysteem actief is

Het gemiddelde cijfer Spelervolgsysteem van onze klanten

UW STAFLEDEN EN VRIJWILLIGERS ONDERSTEUND!
GEBRUIKSVRIENDELIJKE TOTAALOPLOSSING

Waarom Talento

 

Clubs en trainers ervaren Talento als makkelijk werkbaar en merken in de praktijk dat het spelervolgsysteem gemaakt is door mensen uit de praktijk! Coördineer uw spelers en stafleden, plan uw wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, registeer wedstrijdstatistieken en houd iedereen in uw club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem. Communiceer vervoer en wastas met de ouders via de speler/ouder app.

Coördinator

Direct inzicht op de gehele (jeugd) opleiding.

Trainer

Trainingen en wedstrijden direct bij de hand!

Medisch

Blessures en behandelingen overzichtelijk in beeld.

Videoanalist

Analyseer uw eigen video's en tag deze  middels Talento

Scout

Registratie van gescoute spelers en beoordelingen.

Speler

De eigen vloetballoopbaan altijd inzichtelijk.

Aantal actieve voetbalorganisaties

Aantal gebruikers dat werkt met het Spelervolgsysteem

Aantal landen waarin het het Spelervolgsysteem actief is

Het gemiddelde cijfer Spelervolgsysteem van onze klanten

EEN GREEP UIT ONZE KLANTENKRING

[logocarousel id="205559"]

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan

Waarom klanten van ons houden

Zowel professionele als amateurclubs gaven ons een 9,6 als cijfer voor zowel het systeem als onze leermetodieken. Wil je ook starten met trainen en leren hoe je teams beter kan laten presteren. Stap voor stap werken aan de prestatie van spelers. Van Jong tot oud Talento is er voor iedereen. 

Uiteraard zijn het binnen de organisatie de mensen die het doen. Talento geeft hierbij een uitstekende houvast o.a. met de Trainers-app en het werkt mede daardoor voor elke gebruiker erg makkelijk.

DOVO
Trainer

Omdat alle trainers met Talento werken, ook van de niet selectie teams, is informatie door de hele club eenvoudig te delen. Het bevordert daarmee de samenwerking binnen de vereniging

Daniel Holtman
AGOVV

Het uiteindelijke doel is dat we met Talento de ontwikkelingen van de spelers nog beter kunnen volgen en daar sneller op in kunnen spelen.

Martijn de Harder
Groen Wit`62

Zo werken onze coördinatoren met veel plezier in Talento. Met 1 inlogcode alle wedstrijdverslagen en de ontwikkeling van spelers volgen geeft veel rust en plezier, ze zijn af van alle wekelijkse e-mails en het verwerken van verslagen. De focus ligt nu op beoordelen en verbeteren

Jan Wieringa
Excelsior '31

Laten we direct starten met 1 gratis maand

Adres

Interstellar Sports

Computerweg 39

3821 AA Amersfoort

Email

info@talentovoetbal.nl

Phone

123 456 789