MEER DAN EEN SPELERVOLGSYSTEEM

HULPMIDDEL VOOR DE ONTWIKKELING VAN SPELERS EN DE ORGANISATIE VAN TEAMS

Ambassadors van Talento

Juan Viedma

Juan José Viedma Schenkhuizen is een Nederlands-Spaanse ex-voetbalspeler die als verdediger speelde. In de jeugd speelde hij voor ADO’20, Telstar en Ajax. Viedma debuteerde met N.E.C. en vanaf 1996 speelde hij twee seizoenen bij SD Compostela. In het seizoen 2001/02 keerde hij terug naar Nederland met RBC Roosendaal. Hij beëindigde zijn professionele carrière bij FC Omniworld in 2007.

Gerald Vanenburg

Vanenburg, ook “Geraldinho”, begon zijn professionele voetbalcarrière bij de Utrechtse club Sterrenwijk. Hij speelde ook voor Elinkwijk voordat hij halverwege 1979 naar Ajax vertrok. Na in het seizoen 1979/1980 te hebben gespeeld in de jeugd van Ajax, werd Vanenburg een op contractbasis gebaseerde speler bij de selectie van Ajax.

Mark de Vries

Mark de Vries is een Nederlandse voormalig profvoetballer die speelde voor HRC, WGW en Hollandia. De Vries startte zijn professionele carrière bij FC Volendam. Na te hebben gespeeld voor Chamois Niortais keerde hij terug naar Dordrecht’90, waar hij regelmatig scoorde. Dit leverde hem een ​​transfer op naar Heart of Midlothian. De Vries beëindigde zijn carrière in augustus 2008 bij SC Cambuur.

Sonny Silooy

Sonny Silooy is een voormalig Nederlands voetballer en huidige voetbaltrainer. Hij won zeven nationale titels met Ajax, vier nationale trofeeën, drie supercups, de Europa Cup II, de UEFA Cup, de UEFA Super Cup en de World Cup. In 2000 ging Silooy met pensioen van het profvoetbal.

 

Aantal clubs dat werkt met Talento/VTON

Aantal trainers dat werkt met Talento/VTON

Aantal ouders/spelers die gebruik maken van Talento/VTON

Aantal downloads App's

Waarom Talento

 

Clubs en trainers ervaren Talento als makkelijk werkbaar en merken in de praktijk dat het spelervolgsysteem gemaakt is door mensen uit de praktijk! Coördineer uw spelers en stafleden, plan uw wedstrijden, trainingen, beoordelingen en registreer elk detail tijdens de wedstrijd! Scout spelers, registeer wedstrijdstatistieken en houd iedereen in uw club op de hoogte met het ingebouwde berichtensysteem. Communiceer vervoer en wastas met de ouders via de speler/ouder app.

G

Hoofd Jeugdopleiding

Ontwikkel een duidelijke, club-brede voetballeerlijn

G

Trainer

Belangrijke statistieken, trainingsdata en wedstrijdgegevens overal bij de hand

G

LEIDER

Het bijhouden van de wedstrijdstatistieken

G

Scout

Registreer en deel eenvoudig uitvoerige spelersbeoordelingen

G

Speler

Al jouw data, statistieken en prestaties in één overzicht

G

OUDER

Volg de ontwikkeling van jouw kind langs de lijn én in de app

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan

Waarom klanten van ons houden

Zowel professionele als amateurclubs gaven ons een 9,6 als cijfer voor zowel het systeem als onze leermetodieken. Wil je ook starten met trainen en leren hoe je teams beter kan laten presteren. Stap voor stap werken aan de prestatie van spelers. Van Jong tot oud Talento is er voor iedereen. 

Uiteraard zijn het binnen de organisatie de mensen die het doen. Talento geeft hierbij een uitstekende houvast o.a. met de Trainers-app en het werkt mede daardoor voor elke gebruiker erg makkelijk.

 

 

Edwin Huis in 't Veld
Technisch  Coördinator
SV Voorwaarts Twello

Omdat alle trainers met Talento werken, ook van de niet selectie teams, is informatie door de hele club eenvoudig te delen. Het bevordert daarmee de samenwerking binnen de vereniging

 

 

Gerrit Boerman
Hoofd Jeugd Opleiding
Kolping Boys

Het uiteindelijke doel is dat we met Talento de ontwikkelingen van de spelers nog beter kunnen volgen en daar sneller op in kunnen spelen.

 

 

 

Julien Linkerhof
Technisch  Coördinator
TGOB

Zo werken onze coördinatoren met veel plezier in Talento. Met 1 inlogcode alle wedstrijdverslagen en de ontwikkeling van spelers volgen geeft veel rust en plezier, ze zijn af van alle wekelijkse e-mails en het verwerken van verslagen. De focus ligt nu op beoordelen en verbeteren

Gerrit Afink
Bestuurslid Voetbalzaken
Oranje Nassau Almelo 

Laten we direct starten met 1 gratis maand

Adres

Interstellar Sports

Gildenveld 13-15
3892 DC Zeewolde
The Netherlands

Email

info@dotcomsport.nl

Phone

+31 (0)36 5472119

Met ingang van 1 januari 2020 hebben Talento en Dotcomsport B.V. besloten om samen door te gaan onder de naam Dotcomsport. Dotcomsport is marktleider in Nederland en werkt samen met meer dan 400 tevreden amateur- en professionele clubs.

Klik hier en ontdek het meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld!

Bent u geïnteresseerd in Dotcomsport? Bel gerust 036-5472119 en wij staan u graag verder te woord.

PS Bestaande Talento klanten worden op korte termijn persoonlijk benaderd voor het overstappen naar Dotcomsport.

Dotcomsport kijkt er naar uit om samen met u een mooie samenwerking op te bouwen!