MEER DAN EEN SPELERVOLGSYSTEEM

Over ons

Talento geeft clubs en trainers de mogelijkheid binnen een integraal spelervolgsysteem de prestaties van teams en spelers inzichtelijk te maken. Belangrijke informatie die voor iedereen binnen een club beschikbaar is en eenvoudig gedeeld kan worden. Talento is onderdeel van InterStellar Sports Group. Daarnaast worden de producten en diensten van Talento versterkt door een strategisch partnership met VTON, dé voetbalmethode voor jeugdspelers.

InterStellar Sports Group haalt meer uit sportmensen met data. Voor de ontwikkelaar van professionele software telt vooral dat elke app, tool of digitale oplossing sporters en verengingen op élk niveau ondersteunt bij het professionaliseren, versterken en verduidelijken van ontwikkelingen en prestaties. Door de eindgebruikers te betrekken bij de ontwikkeling en optimalisatie van applicaties, blijven we onze systemen verbeteren. Met breed gedragen en functionele applicaties voor de groei van jouw club en spelers als onmisbare basis onder een succesvolle opleiding.

Organisatie en communicatie

In de module teamorganisatie kunt u alle NAW-gegevens van uw spelers en staf vastleggen (export vanuit Sportlink). 

Daarnaast heeft u onder meer de mogelijkheid overzichten te printen, het team te mailen en een vakantieplanning bij te houden.

Ontwikkeling van uw spelers

De gehele ontwikkeling van een speler wordt, over de seizoenen, vastgelegd en is beschikbaar in het Spelersportfolio. Talento biedt hierin evaluatieformulieren voor verschillende leeftijdscategorieën en natuurlijk voor keepers.

Wedstrijd voorbereiding

Talento helpt u bij uw volledige administratie met betrekking tot de wedstrijden van uw team. U kunt in de voorbereiding op eenvoudige wijze een opstelling maken, de wedstrijdbespreking vastleggen, teamstatistieken en de wedstrijdhistorie bekijken.

Trainers app voor smartphone

Met deze app voor Android & iOS kunt u alle spelersgegevens inzien en direct bellen, uw trainings- en wedstrijdprogramma bekijken, de absentie administratie voor trainingen bijhouden, de opstelling maken en/of wijzigen, live de wedstrijdstatistieken (doelpunten / wissels / kaarten) snel verwerken(met of zonder timer), statistieken van een gespeelde wedstrijd bekijken.

Wedstrijdanalyse en statistieken

Na de wedstrijd kunt u uw wedstrijdanalyse (op basis van de teamfuncties aanvallen-verdedigen-omschakelen) en statistieken (wissels, kaarten en scoreverloop) vastleggen. Informatie die u o.a. bij de nabespreking en een volgende wedstrijd kunt gebruiken. N.B. de wedstrijdstatistieken kunt u ook direct tijdens de wedstrijd vastleggen met de Trainersapp!

Trainingen

Met Talento plant u in 1 actie uw trainingen voor een langere periode. U kunt de inhoud van uw trainingen samenstellen door oefenstof te selecteren in de door uw eigen club gevulde database met oefenstof. Natuurlijk houdt u hier de aanwezigheid bij. N.B. de aanwezigheid kunt u ook bijhouden met de Trainersapp!

Statistieken

U wilt in de begeleiding van uw team en spelers alle prestaties afzetten tegen de norm die u bepaald, om op basis daarvan ontwikkeling te stimuleren en prestaties te verbeteren. Talento maakt voor u statistieken!

Scouting

In de module scouting kunt u voor spelers uit uw eigen jeugdopleiding of spelers van een andere club een scoutingsdossier aanleggen. Voor spelers met een scoutingsdossier kunt u rapporten toevoegen en een advies geven.

Ouder/Speler App voor smartphone

Met deze app hebben ouders en spelers alles inzichtelijk. Contactgegevens van trainer en medespelers, wedstrijdstatistieken van gespeelde wedstrijden, maar ook het programma van trainingen en geplande wedstrijden inclusief rijschema’s en wastas.

Vraag direct een demonstratie aan!


Ben je benieuwd hoe Talento jouw voetbalclub helpt bij het bereiken van alle sportieve en sociale doelstellingen? We geven je graag een vrijblijvend voorproefje van de mogelijkheden die de Talento- en VTON-apps bieden. Tijdens een bezoek aan jouw club of via een Skype-demonstratie krijg je direct een goed inzicht in de talloze functionaliteiten van onze spelervolgsystemen. De demonstratie voor trainers, hoofd-jeugdopleidingen of het gehele technische hart van clubs neemt ongeveer een halfuur in beslag en kan op locatie plaatsvinden.

Greep uit de modules van talento

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan

Waarom klanten van ons houden

Zowel professionele als amateurclubs gaven ons een 9,6 als cijfer voor zowel het systeem als onze leermetodieken. Wil je ook starten met trainen en leren hoe je teams beter kan laten presteren. Stap voor stap werken aan de prestatie van spelers. Van Jong tot oud Talento is er voor iedereen. 

Uiteraard zijn het binnen de organisatie de mensen die het doen. Talento geeft hierbij een uitstekende houvast o.a. met de Trainers-app en het werkt mede daardoor voor elke gebruiker erg makkelijk.

 

 

Edwin Huis in 't Veld
Technisch  Coördinator
SV Voorwaarts Twello

Omdat alle trainers met Talento werken, ook van de niet selectie teams, is informatie door de hele club eenvoudig te delen. Het bevordert daarmee de samenwerking binnen de vereniging

 

 

Gerrit Boerman
Hoofd Jeugd Opleiding
Kolping Boys

Het uiteindelijke doel is dat we met Talento de ontwikkelingen van de spelers nog beter kunnen volgen en daar sneller op in kunnen spelen.

 

 

 

Julien Linkerhof
Technisch  Coördinator
TGOB

Zo werken onze coördinatoren met veel plezier in Talento. Met 1 inlogcode alle wedstrijdverslagen en de ontwikkeling van spelers volgen geeft veel rust en plezier, ze zijn af van alle wekelijkse e-mails en het verwerken van verslagen. De focus ligt nu op beoordelen en verbeteren

Gerrit Afink
Bestuurslid Voetbalzaken
Oranje Nassau Almelo 

Laten we direct starten met 1 gratis maand

Adres

Interstellar Sports

Gildenveld 13-15
3892 DC Zeewolde
The Netherlands

Email

info@dotcomsport.nl

Phone

+31 (0)36 5472119

Met ingang van 1 januari 2020 hebben Talento en Dotcomsport B.V. besloten om samen door te gaan onder de naam Dotcomsport. Dotcomsport is marktleider in Nederland en werkt samen met meer dan 400 tevreden amateur- en professionele clubs.

Klik hier en ontdek het meest intuïtieve spelervolgsysteem voor de voetbalwereld!

Bent u geïnteresseerd in Dotcomsport? Bel gerust 036-5472119 en wij staan u graag verder te woord.

PS Bestaande Talento klanten worden op korte termijn persoonlijk benaderd voor het overstappen naar Dotcomsport.

Dotcomsport kijkt er naar uit om samen met u een mooie samenwerking op te bouwen!